sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Joukkue-SM hopeaa!


Viikonloppua vietettiin helteisissä tunnelmissa Pieksämäellä toko sm:ssä. Mah:n joukkue voitti hienosti joukkue-SM hopeaa! Tosin ihan tämä ei ollut Noelin ansiota. Noel kilpaili ihan luokan loppupäässä, joten päivä oli sille todella pitkä, mikä luultavasti näkyi suorituksessa. Toki myös häiriö oli melkoinen ja ohjaajan jännitys.

Kehä 1/ Anne Nokelainen
Luoksepäästävyys: 8 Tämä oli Noeliksi hyvä. Hieman otti taaksepäin, mutta ei paljoa.
Paikalla makaaminen: 10 Noel oli todella levoton ja vilkuili taakseen, jossa sattui juuri sillä hetkellä olemaan hieman häiriötä. Pääasia kuitenkin, että pysyi, eikä tarvinnut tuplakäskyjä.
Kokonaisvaikutus: 8

Kehä 2 / Erkki Shemeikka
Seuraaminen kytkettynä: 8 Liikkenohjaajalla oli melko erikoiset vaatteet, mikä jännitti Noelia. Ei meinannut millään tulla alkuperusasentoon, kun liikkuri seisoi vieressä. Seuraaminen oli yleisesti ottaen luvattoman huonoa.
Liikkeestä seisominen: 7,5 Valmisteleva seuraaminen erittäin huono, stoppi ok. Perusasento oli todella vino, kun Noel samalla yritti väistää tuomarista kauemmas.
Hyppy: 0 Noel oli jo niin paineessa, ettei toivoakaan, että olisi hypännyt. Hyppy oli vielä sihteerien telttaa kohti. Ekalla käskyllä hiipi hyppyä kohti, sama toisella.
Kokonaivaikutus: 7

Kehä 3 / Riitta Räsänen
Seuraaminen vapaana: 7,5 Ilmeisesti vielä huonompaa kuin hihnaseuruu. Näihin pisteisiin pitää olla tällä suorituksella ihan tyytyväinen.
Liikkeestä maahan: 7 Yksi Noelin varmimmista liikkeistä... Tupla käsky ja huono valmisteleva osuus.
Luoksetulo: 10 Taattua Noel-laatua :)
Kokonaisvaikutus: 8

Kokonaisvaikutus ka. 7,67

Yht. ALO2 150,67pist. sija 58/88, paras sheltti alokkaassa!

Kyllähän se heti suorituksen jälkeen tuntui, että koko koe meni päin honkia. Jälkikäteen ajateltuna kyseessä oli kuitenkin meidän ensimmäinen sm-koe vaativissa olosuhteissa. Keli oli kuuma ja Noel joutui odottamaan todella kauan omaa vuoroaan. Tuntui, että se antoi kaikki paukut jo ekassa kehässä. Jopa kehäänmenotarkastus meni nappiin. Toista kehää odotettiin yli 2 tuntia, eikä Noel enää jaksanut. Sitä ei saanut enää nostatettua ja kehässä se oli tosi paineessa. Toki sitä miettii, että jos se olisi hypännyt, olisi saatu 1-tulos, mutta mitäpä sitä jossittelemaan. Ensi vuonna paremmin, jos meidät vielä joukkueeseen huolitaan!


SM:ssä oli turisteilemassa myös Noelin sisko Koru. Noel selvästi tykkäsi siskostaan ja jopa leikki sen kanssa. Muutenkin Noel oli sm:ssä aika sosiaalinen. Kävi jopa vieraitten rapsuteltavana aikansa ihmeteltyään. Palkintojen jaossa Noel oli oikein reippaana ja innokkaana päästyään joukkueen juoksunartun viereen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti