lauantai 16. syyskuuta 2017

Einolle VOI1

Käytiin Einon kanssa tänään Pieksämäellä tokoilemassa ensimmäistä kertaa voittajaluokassa. Otettiin vähän erilainen lähestyminen kokeeseen kuin aiemmin, eikä treenattu tällä viikolla kuin kerran. Viime viikollakaan ei taidettu treenata kuin pari kertaa. Ei tuntunut yhtään siltä, että on mihinkään kokeeseen menossakaan, kun ei treenannut, toisaalta kokeessakaan ei jänittänyt niin paljon kuin aiemmin, kun ei tarvinnut tehdä mitään viime hetken hinkkauksia.

Koepaikalla Eino kävi spurttailemassa ensin metsässä ja sen jälkeen se sai juosta patukan kanssa kentällä. Palkkasin luoksetulon stopin, muutaman vaihdon kaukoja ja liikkeestä istumisia. Tehtiin tunnari liikkuroituna. Lopuksi vielä patukan kanssa juoksemista. Hallissa en enää tehnyt sen kummempia virittelyjä.

Paikalla makaaminen: 10 Piilossa muistin, ettei olla ikinä tehty paikkista häirittynä. Normi häiriön lisäksi liikkuri oli rakennellut ruudun paikkiksen aikana... Ei ollut häirinnyt Einoa.

Seuraaminen: 9 Todella lyhyt selkeästi avoimen luokan seuraaminen... Peruutusaskelissa pääsi ääni ja olihan tuo vähän levotonta.

L: 8,5 Hyvä seisominen, Einolle todella nopea istuminen. Istumisessa kuitenkin liikutti tassua ja seuraaminen oli vähän levotonta.

Luoksetulo: 10 Todella hyvä stoppi hyvällä alustalla.

Ruutu: 10 Nyt ei ollut ennakoinnista tietoakaan, ei stopin, eikä maahanmenon suhteen.

Ohjattu: 8 Nosti todella nätisti kapulan, mutta pudotti. Nosti kuitenkin ripeästi uudelleen oma-aloitteisesti.

Tunnari: 10 Haisteli kapulat kahteen kertaan läpi, vaikka selvästi merkkasi oman jo ensimmäisellä kierroksella. Kuitenkin suht rauhallinen haistelu ja kaikki kapulat pysyivät alkuperäisillä paikoillaan!

Kaukot: 7,5 I-S liikkui ja M-I meinasi ennakoida seisomista, mutta sai korjattua. Oltiin kuitenkin samalla aaltopituudella ja Eino teki samoja vaihtoja, mitä käskytin.

Metallihyppynouto: 5 Onnistuin taas heittämään kapulan laipalleen. Eino alkaa kuitenkin ilmeisesti jo tottua ja nosti nätisti. Hyppäsi takaisin ja sylkäisi kapulan eteeni. En tiedä, mitä lie ajatteli, kun ei se treeneissä ole noin tehnyt. Hetken mietittyäni nostin itse kapulan ja saatiin vielä pisteitä.

Kokonaisvaikutus: 10

YHT. 281,5p. VOI1, sija 1., tuomari Anne Nokelainen

Pikku kapulakämmeistä huolimatta kokonaisuudessaan hyvä koe. Eino ei tuntunut ylivireiseltä, vaikka seuruu näyttääkin aika töpötykseltä. Nyt kohti isojen poikein luokkaa EVL:lää :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti