maanantai 28. toukokuuta 2012

Agiliitoa

Perjantaina oli agilitynalkeiskurssin 5. kerta. Uutena esteenä oli rengas, joka oli Noelista varsin pelottava. Ensimmäinen este, jonka kohdalla Noel on epäröinyt. Lopulta Noel kyllä saatiin renkaasta läpi, mutta vaatii vielä paljon totuttelua ja harjoittelua. Renkaan lisäksi Noelia saattoi epäilyttää ohjaaja, joka piteli sitä kiinni.

Jatkettiin A:n harjoittelua ja aloitettiin myös puomin kontaktien harjoittealua. A ja sen kontaktit sujui edelleen hyvin, samoin puomin kontaktit sujui hyvin. Noelilla on kuulemma koko ryhmän parhaat kontaktit. En tunnnustanut, että ollaan vähän salaa kotona harjoiteltu. Meiltä ulos mennessä on juuri sopivasti yksi porras, jossa saa otettua kontaktin, eikä ole näköjään mennyt hukkaan nämä harjoitukset.

Jatkettiin myös kolmen esteen rataa, tosin Noel teki vain kahta estettä, sillä useampi este peräkkäin vähän takkuaa meillä. Noel lukee hyvin herkästi ohjaustani ja yksikin väärä liike saa sen sinkoamaan ihan eri suntaan kuin piti. Luonnollisestikaan en sitä osaa ohjata, en edes itse tajua mikä meni vikaan, kun se jo menee jossain ihan muualla kuin piti...

Viikonloppuna oltiin katsomassa agilitykisoja. Noel oli nyt kentällä reipas, leikki hyvin (vähän liiankin hyvin -sormet oli kovilla) söi hyvin ja pystyi jopa treenaamaan pikku juttuja. Hyppyradan aikana sivussa olleet kontaktiesteet käytettiin hyväksi ja käytiin treenaamassa kontakteja. Hyvin toimi, eikä ympäröivä hälinä häirinnyt yhtään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti