lauantai 9. kesäkuuta 2018

Einosta TVA

Eino tokoili tänään kolmannen EVL-kokeensa, josta myös kolmas 1-tulos! Olipa jännää, kun niin toivoin 1-tulosta ja toisaalta eipä tässä olisi ollut enää kuin kuukausi aikaa hankkia tulokset SM:iin, jos 1-tulosta ei olisi tänään tullut.Paikalla istuminen: 10
Paikalla makaaminen: 10

Yksilöliikkeet tehtiin yhteen pötköön, mikä sopii meille ihan loistavasti. Minusta kokeessa haastavinta on koiran virittely ennen koekehään menoa ja on ihan tuskaa, jos sen joutuu tekemään moneen kertaan.

Tunnari: 9,5 Eino meni tunnareille aika vauhdilla, eikä nenä ollut auki alusta saakka, joten alkuun ylimääräistä pyörimistä kapuloilla.

Zeta: 7 Seisoi istumisen. Tämä on nyt selkeästi meille haastavin liike saada kasaan.

Ohjattu: 9 Hieno merkki! Itse mokailin antamalla väärän käskyn ja Eino vähän pelasi kapulalla nostossa.

Luoksetulo: 10 Seiso olisi saanut olla napakampi.

Ruutu: 10 Tämä oli loistava, nyt ei ollut ennakoinnista tietoakaan!

Kaukot: 9 Yksi väärä asento väliin, jonka Eino korjasi kuitenkin hyvin. Mielentila ei ollut taaskaan optimi tähän liikkeeseen.

Seuraaminen: 9,5 Melko siisti, vähän edistää tällä hetkellä ja yksi pieni ääni paikalla käännöksessä.

Kiertonouto: 10

Yht.301p. EVL1, KP, TK4, sijoitus 1/6

Kokonaisuudessaan paras meidän kolmesta EVL-kokeesta, vaikka pieniä mokia sattuikin matkaan. Kapulan käsittely on edelleen Einolle haastavaa ja nytkin pientä pyörittelyä oli kaikissa noudoissa. Eino oli suht kiihkeällä mielellä tänään, mutta on onneksi oppinut pitämään suunsa supussa, eikä ääniä tullut kuin yksi pieni piippaus seuruussa.

Samalla saatiin osallistumisoikeus SM-kisoihin ja tästähän ne treenit vasta oikeasti alkaa. On tämä silti aika hieno välietappi, kun kyseessä on ensimmäinen valioni ikinä missään lajissa <3 (Näyttelytulostahan Eino ei tule ikinä saamaan, mutta yhtä hieno saavutus silti.)

Aiemmat tulokset saatiin
24.3.2018 Mikkeli EVL1 285p.
14.4.2018 Kotka EVL1 284p.

2 kommenttia: