maanantai 1. huhtikuuta 2013

Viimeinen lomapäivä!

Viimeistä lomapäivää on vietetty reippaillen. Aamupäivästä käytiin shelttilenkillä. En tiedä oliko mulla koira vaihtunut vai mitä lie tapahtunut, mutta Noel oli tosi reipas. Se oli ihan innoissaan, kun oli niin paljon ihmisiä ja koiria ja kaikkia olisi tehnyt mieli mennä moikkaamaan. Noh, ihmisiä siis käydä nuuhkaisemassa, eihän sitä nyt sovi sentään liian tuttavalliseksi heittäytyä ;) Lammen jäällä uskalsin päästää Noelin irti ja se oli sielläkin ihan menossa mukana. Itse jättäydyin tarkoituksella vähän kauemmas ja annoin sen mennä muiden mukana. Katselin vaan, että kenenköhän tuo koira on, kun Noel on yleensä jalassa kiinni kuin liimattu tällaisissa tilanteissa. Totta kai tähän Noelin reippauteen liittyi se, että lenkin alusta loppuun piti räksyttää ja oli niin kivaa, kun joku muukin sheltti ymmärsi välillä säestää... Muun rotuiset, kun ei oikein tunnu aina ymmärtävän tuota räksytyksen iloa ;)

Shelttilenkin jälkeen lähdettiin vielä jäälle vähän pitemmälle lenkille. Siellä ei voinut Noelia pitää irti tai se olisi ollut jonkun hiihtäjän housunpuntissa kiinni, mutta tähän osasinkin varautua flexillä. Kolmen tunnin riehumisen ja haukkumisen jälkeen Noelissa ei näkynyt minkäänlaisia väsymyksen merkkejä. Onko tää enää normaalia? ;) Alla muutama kuva lenkiltä.

Meinasin ottaa Noelista kuvan tämä heinä suussa, mutta Noel päätti pistää sen päreiksi :)

2 kommenttia:

  1. Olet kirjoittanut että 20.4. olisi mätsäri Mikkelissä. Olisiko tästä lisätietoa!

    VastaaPoista
  2. Jossain vaiheessa näin tästä ilmoituksen, jota ei kuitenkaan myöhemmin enää löytynyt. Koska en ole muutenkaan päivittänyt blogia muutamaan viikkoon, niin en ole tullut päivittäneeksi kalenteriakaan.

    VastaaPoista