lauantai 30. marraskuuta 2013

TK2 Looney Toonie's Easy Fellow


Tämän vuoden tavoite saavutettu. Noel tokoili tänään TK2-koularin. Eihän tämä ole monelle suoritus eikä mikään, mutta enpä olisi vielä alkuvuodesta uskonut tätä mahdolliseksi, kun ALO1:kin tuntui vaan haaveilulta. Mutta pitemmittä puheitta pisteisiin:

Paikkalla makaaminen: 10 Oli maannut rauhallisesti. Paikkamakuun lopuksi sattui vähän äksidenttiä, mikä tiesi meille todella pitkää odotusaikaa ennen kehään pääsyä. Tämä ei kuitenkaan mielestäni näkynyt suorituksessa.

Seuraaminen: 8½ Alussa oli vaikeuksia saada Noelia kontaktiin, kun se vilkuili kaula pitkällä taakseen yleisöön. Kun lopulta päästiin liikkeelle kontakti kyllä löytyi ja seuraaminen oli aika nättiä. Täyskäännöksen tein tällä kertaa vasempaan ja se onnistui hyvin. Juoksuosuudessa Noel jostain syytä irtosi sivuttaissuunnassa jonkin verran, mikä sitten pudotti pisteet. Lisäksi viimeistä perusasentoa piti vähän hakea, eikä toinen täykkärikään ollut ihan yhtä siisti. Joka tapauksessa tämä oli huomattavasti parempi seuraaminen kuin edellisessä kokeessa, joten ole tyytyväinen.

kuva: Laura LIndeman

Liikkeestä maahanmeno: 9 Alun seuraaminen oli nättiä ja Noel meni nopeasti maahan, mutta samalla sen suusta pääsi pieni "vuh", mistä pisteen menetys... Ihan tosi, tällaista ei ole tapahtunut IKINÄ edes treeneissä. Silti mua vaan hymyilytti... iloaanhan se vaan haukahti.

Luoksetulo: 9!!! Alussa Noel oli taas niskat kenossa takana olleeseen yleisöön päin. Lähti lujaa, mutta pysähtyi myös suhteellisen nopeasti. Stoppi olisi tuomarin mukaan ollut kympin arvoinen, mutta loppupa oli vino. Että nyt se on tämäkin nähty, luoksarista ysi!

Loistava kontakti ohjaajaan! kuva: Laura Lindeman
Liikkeestä seisominen: 9 Jäi vinoon seisomaan.


Aina ehtii vähän poseerata! kuva: Laura Lindeman
Nouto: 10 Noelilla on vähän huono ote kapulasta ja kapula jäi suuhun vinoon. Pelkäsin koko ajan, että se tippuu.  Ei kuitenkaan tippunut ja loppupa oli suora! Tosin kapulaa palauttaessaan Noel teki ihme mutkan ja vähän aikaa näytti sille, että se juoksee ohi kaikkinen kapuloineen...

Suorassa on! kuva: Laura Lindeman
Kaukot: 7 :( Noel oli taas tosi kiinni häiriöissä ja katseli taakseen. Tällä kertaa liikkuri ei tosin häirinnyt vaan muut takaa kuuluneen äänet ym. Noel katseli taakseen, eikä kuullut käskyjäni saati nähnyt käsimerkkejä. Kolme neljästä vaihdosta tarvitsi tuplakäskyn. Siihen nähden hyvät pisteet. Vaihdot oli kyllä noeat ja siistit, kun ne sieltä tuli.

Näin ne niskat kääntyy... kuva: Laura Lineman
Hyppy: 9 Hyppäsi vähän vinoon, mistä pistemenetys.

Kokonaisvaikutus: 9 Sujuvaa yhteistyötä tms, oli tuomarin kommentti. Olin varautunut huonompiinkin pisteisiin, kun Noel oli taas aika vallaton liikkeiden välillä ja juoksenteli missä sattuu. Jostain syystä se oli koko ajan kiinnostunut yleisöstä. En tiedä vetikö sitä puoleensa corgi, jota se ehkä erehtyi luulemaan kaverikseen Leeviksi. Paikkamakuun alussahan jouduin ottamaan sitä pannasta kiinni, kun corgi käveli ohi. Noel olisi halunnut mennä moikkaamaan...

Yht. 178 pistettä, AVO1 --> TK2 sija 3/4

Nyt vaan kohti uusia haasteita!

6 kommenttia:

 1. Toi "poseerauskuva" on liikkeestä seisomisesta kun olet menossa koiran taakse :D Unohdit koko seisomisen noista pisteistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietinkin, että miten me nyt noin eri suuntiin ollaan menossa :D Korjaan...

   Poista
 2. Onnea teille! (: Treenit ei oo menny hukkaan. Hienoa.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut!

  Bongasin blogin kalenterista, että oot menossa Korrin tokokouluun! Laitathan sitten siitä kirjoituksen, itsekin haluaisin sinne, mutta joka kerta on joko väärään aikaan, liian kaukana tai tupaten täynnä.

  PS. Voisitko sallia kommentoinnin pelkällä nimellä ilman erikoisempia tilejä? Itsellä näistä kaikista vain Googlen tili enkä halua sitä käyttää kommentointiin yleensä.

  http://blog.liewec.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! Korrien koulutuksesta tulee tekstiä ainakin omasta osuudestamme :)

   Katson tuota kommenttihommaa.

   Poista