keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Mini-Noel

Sunnuntaina osallistuttiin oman seuran agility epiksiin. Episten lopuksi Noel mitattiin virallisesti miniksi! Säkämitta näytti tasan 34 cm. Tuomari oli sitä mieltä, että Noel on ihan selvä mini :)

Olin ilmoittanut Noelin kahdelle radalle. Ensin oli vuorossa putki-hyppyrata. Radan alussa, kun otin Noelin jalkojen väliin istumaan, palkkasin sen nakin palalla, joka meni johonkin hampaan koloon tms. Puoli minuuttia Noel kaiveli sitä nakkia jostakin ja itse yritin kaivella sitä sen suusta :D Oli muuten pitkä puoli minuuttinen. Radan lopuksi tuomari totesi, että seuraavalla kerralla et sitten anna sille koiralle purkkaa...

Kun lopulta päästiin radalle, Noelilla oli ihan hyvä vauhti ja se tuntui nauttivan menosta. Oma jännityskin vähän laukesi siihen nakkiepisodiin... Kolmanneksi viimeisellä esteellä kuitenkin hätäilin ja meinasin vetää koiran ohi esteestä. Tästä ei kuitenkaan tullut vielä kieltoa. Sen sijaan Noel juoksi viimeisestä esteestä ohi :P Joka tapauksessa vitosella oltiin neljänsiä ja olen kyllä tosi tyytyväinen Noeliin.
Toinen rata oli möllirata. Edelleenkään en jännittänyt kauheasti. Noel meni hienosti puomin, vaikka tuomari oli puomin ja seinän välissä. Kontaktilla se jää vähän katsomaan tuomaria pahalla silmällä... Samoin A:lla. Molemmat kontaktit oli kuitenkin nopeammat kuin aiemmin, vaikkei ne nytkään yhtä nopeat olleet kuin treeneissä.  Lopputuloksena 0 ja voitto :)

 

Noel oli ehkä hieman hitaampi toisella radalla, mutta ihan iloisella mielellä se kuitenkin oli. Noelin etenemä oli 3,96m/s. Katselin vanhoja 1.luokkien tuloksia ja tämä näyttäisi olevan 1.luokassa ihan riittävä nopeaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti