perjantai 9. lokakuuta 2015

Rally-tokon joukkueSM-kultaa!

Enpä olisi arvannut, kun joskus keväällä aloin haaveilla, että meidänkin seurasta saataisiin SM-joukkue mukaan, että tuodaan sieltä kultaa takaisin! Meidän omaan suoritukseen en ollut ollenkaan tyytyväinen, mutta onneksi muilla meni paremmin kuin meillä. Olenkin tässä naureskellut, että kyllä Noel kannattaa ottaa mukaan SN-joukkueeseen, kun aina tuodaan mitali kotiin. Viimeksi toko-SM:stä 2013, vaikka silloin oma suoritus oli huono.

Taika ALO 97p., Watti VOI 99p./1.sija, Iga ALO 99p./3.sija, Noel AVO 86p.

Noh, sai Noelkin koularin pistein 86 ja saa nyt kutsua itseään RTK2 Noeliksi :P Suoritus oli täynnä pieniä virheitä, koska Noel oli niin pihalla. Olen nyt aika varma, että sitä ahdistaa koetilanteessa nimen omaan oma jännitykseni. Se on ainoa asia, mikä näitä koetilanteita yhdistää. Ensin, kun mentiin halliin, se oli siellä ihan ok, niinpä päätin mennä vielä ulos odottamaan, ettei se ehdi ahdistua. Ulkona sen vire kuitenkin lässähti ja sitä alkoi ahdistaa. En enää saanut nostettua sitä sieltä. Ei siellä ulkona ollut mitään ihmeellistä, muhun sen oli pakko reagoida. Ja jännitin kyllä ihan kauheasti, vaikka miten koitin ajatella, että nämä on ihan tavalliset kisat. En usko, että koskaan pääsen jännityksestä täysin eroon, vaikka se onkin vähentynyt siitä, mitä se joskus ensimmäisissä kisoissa oli. Silti oli taas pitkästä aikaa sellainen kunnon jännitys, tuntui, että taju lähtee ja lihakset menee ihan hapoille. Meillä on Noelin kanssa vähän sellainen noidan kehä, kun se reagoi jännitykseeni ja itse jännitän, pelkääkö se kehässä ja sitten ruokitaan toinen toistemme tunnetilaa... Jännä nähdä, jännitänkö Einon kanssa kisoissa yhtä paljon, kun sen kanssa ei tarvitse miettiä, pelkääkö se ja luultavasti se tulee muutenkin olemaan varmempi suorittaja kuin Noel.

Joka tapauksessa olen ihan hyvillä mielin. Ihan odotettavissahan tämä oli, ettei se hallissa tee hyvin, mutta kaikesta huolimatta se kuitenkin sai hyväksytyn tuloksen ja koitti varmasti tehdä parhaansa. Myönnän, että heti suorituksen jälkeen ketutti aika lujaa, kun tiedän, miten paljon parempaankin se pystyy, mutta Noel on Noel, eikä siitä muuksi muutun. Noel on oman elämänsä supersankari ja varmasti aivan ainutlaatuinen niin hyvässä kuin pahassa <3

Videota en kuitenkaan halua laittaa, kun siitä näkee, miten sitä ahdistaa :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti