sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Einon toinen koetus

Tiistaina oli Einon toinen tokokoe. Lähdettiin Muurameen saakka ihan siitä syystä, että saadaan kokemusta vieraassa paikassa kisaamisesta. Voi että, se olikin jännittävää, kun ei tiennyt tasan tarkkaan, miten asiat menee, eikä liikkuri tai toimitsijat olleet tuttuja. Kisapaikalla olin sentään käynyt pari kertaa ennenkin. Kaikista hankalinta oli koiran kehään valmistelu ja pakkaa sekoitti vielä se, että paikallaolot oli viimeisenä.

Valmistelut tuli ehkä aloitettua vähän turhan aikaisin, koska ehdittiin vetää kahteen kertaan läpi alokasluokan liikkeet... Ei nyt toki kokonaisina liikkeinä, mutta kumminkin. Eino ei ollut ihan niin säpäkkä kuin normaalisti, ilmeisesti siihen vaikuttaa lämpimät ilmat, vaikkei silloin mikään helle ollutkaan. Se oli jo edellisenä iltana samanlainen, mutta maltoin mieleni, enkä lähtenyt sitä nostamaan, koska korkeampi vire olisi todellisuudessa tiennyt vain ongelmia kokeessa. Vieras paikka ehkä aiheutti sen, että se liikkeitten aluissa jonkin kerran vilkaisi johonkin, mutta ei tuo nyt videolla niin pahalta näyttänyt kuin tuntui. Otti sosiaalista palkkaa ihan hyvin vastaan.

Kehään meno ei ollut niin hallittu kuin olisin toivonut, ei seurannut kunnolla.

Seuraaminen: 9,5 Ei ollut ihan niin skarppi kuin olisi voinut olla, mutta toisaalta ei sen ansiosta myöskään painanut tai vinkunut. Paikka oli ehkä aavistuksen edessä, koska pääsi kääntämään päätään hieman vinoon ja juoksuosuuden alussa pää osuikin ikävästi reiteen. Viimeinen pa oli todella jähmeä, ei siis istunut ihan loppuun saakka, minkä takia arvosana putosi 9,5:een, muuten olisi kuulemma ollut 10.

Liikkeestä maahanmeno: 10 Harvinaisen hyvä perusasentoon nousu!

Luoksetulo: 10 En huomannut, että pa oli alussa vino, koska jäi istumaan ihan vinoon. Loppu pa oli kuitenkin todella siisti Einoksi.

Kapulan pito: 10 Kapulan pidossa oli koetta edeltävällä viikolla ongelmia, Eino ei laskenut siitä irti ja jouduin treenaamaan pelkkiä irrotuksia, mistä syystä ote hieman kärsi. Nyt kuitenkin irrotti nätisti. Otti kapulan vähän rumasti ja meinasi pompata ylös irrotuksen jälkeen. Tätä ongelmaa ei ole ollutkaan vähään aikaa, sillä olen namittanut sitä sivulle irrotusten jälkeen.

Kaukot: 9,5 Tuomarin mukaan meni maahan vinoon, itse en sitä huomannut, eikä oikein näy videoltakaan. Istumaan nousu olisi saanut olla ryhdikkäämpi. Tässäkin liikkeessä on ollut hieman haasteita, kun on treenattu kaikkia vaihtoja ja meinaa nyt sekoittaa niitä.

Hyppy: 10

Paikalla makaaminen: 10 Maahanmeno oli muuten suora, mutta pää jäi vähän vinoon. Loppu pa jäi taas hieman vajaaksi. Paikkamakuun kehän meno oli todella huono, pitää ilmeisesti harjoitella myös hihnassa seuraamista, koska alossa ja avossa ryhmäliikkeisiin on pakko mennä kytkettynä.

Kokonaisvaikutus: 10

Yht. 197,5p. ALO1, KP, sija 1/6

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti