tiistai 21. elokuuta 2012

Tokottelua

Tänään käytiin testattavana, että päästäänkö kisaavien tokoryhmään. Noel suoritti alokasluokan liikkeet liikkuroituna kokeen omaisesti. Seuraamisissa paikka alkoi loppua kohden kärsiä, kun ei olla ikinä tehty niin pitkää seuruuta. Juoksuosuudet meni yllättävän hyvin, vaikka niitä on taidettu treenata 2 kertaa... Luoksetulo meni hyvin. Noel tuli vauhdilla, mutta sai jarrutettua niin, että sivulle tulo oli kohtuullisen korrekti. Liikkestä maahan oli hyvä. Liikkestä seisomisessa liikkui oman mittansa verran. Hyppyä ei suostunut tekemään kuin vasta sen jälkeen kun oli saanut käydä tutustumassa esteeseen. Paikkamakuuta ei tehty.

Hirveästi saatiin neuvoja, miten toimia jatkossa. Pääpaino oli siinä, että Noel tarvitsee edelleen hirmuisesti häiriötreeniä. Tämän osalta pitää nyt kyllä ryhdistäytyä jatkossa. Ihan perusasentoa pitäisi treenta eri paikoissa. Lisäksi sitä perusasentoa pitäisi muutenkin treenata, sillä se vähän elää, eikä ole aina sama. Päästiin siis ryhmään nyt ainakin seuraavaksi 8 viikoksi ja toivottavaa olisi kisata vielä tänä vuonna o_O.

Lopuksi päästiin treeneihinkin mukaan ja saatiin ottaa omavalintainen liike ohjaajan kanssa. Noel oli kuitenkin tässä vaiheessa ollut kentällä jo yli 1,5 tuntia ja taisi jo alkaa vähän väsymys painaa. Ohjaajan pienet lapset oli kentällä yhtä aikaa, mikä sai Noelin ihan lukkoon, eikä seuraamisesta tullut mitään. Noel halusi vaan piiloutua selkäni taa. Päätettiin ottaa loppuun vaan joku Noelille kiva liike ja lopettaa siihen. Tehtiin siis luoksetulo. Noel uskalsi kuitenkin jäädä istumaan ja tuli iloisesti luokse.

Vaikka paremminkin olisi voinut mennä, niin silti olin ylpeä pienestä sheltti pojastani. Eihän sillä ole ikää kuin 11kk ja ohjaajana minulla ei ole mitään aiempaa tokokokemusta. Treenien jälkeen Noel on ollut tosi väsynyt ja suostui jopa nukkumaan kainalossa. Se on kyllä ihan vaan tervettä väsymystä. Sentään tuokin koira voi joskus olla väsynyt :D .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti