sunnuntai 26. elokuuta 2012

Perjantai

Noel pääsi leikkimään pitkästä aikaa Elmo-mäykyn kanssa. Ensin mentiin koirapuistoon, mutta eihän Noel siellä taaskaan oikein viihtynyt, kun paikalla oli isoja koiria. Noel kertoi mielipiteensä koirapuistoilusta oikein selvästi kusemalla lahkeeseeni o_O. Oikeasti viimeinen niitti koirapuistoilulle oli puistoon tullut iso uros, joka haastoi vuorollaan vähän kaikkia. En halunnut tietää, miten Noel olisi haasteeseen vastannut. Käveltiin siis kaukalolle, jossa Noel ja Elmo sai jatkaa.


Jotenkin niillä vaan käy ajatukset yhteen. Noel ei oikein kunnolla leiki minkään muun koiran kanssa. Elmoakin se saattaa aluksi vähän ujostella, kun Elmo juoksee suoraan päin, mutta pian se antaa samalla mitalla takaisin. Ei Noelia saisi millään mitään painileikkejä leikkimään, kunhan juoksevat ja törmäilevät toisiinsa. Sää oli aika kuuma ja kun vielä lenkkeiltiin, niin Noel oli aika väsynyt kotona. Vähän jo epäilin, miten se jaksaa illan tokotreenit, mutta tunnin unien jälkeen se oli taas täydessa vauhdissa.

 

Tokotreeneissä aloitettiin kaukoilla. Avo-kaukot sujuu jo ihan hyvin. Parin metrin päästä pystyin käskyttämään. Noel on oppinut hyvin käsimerkit, eikä välttämättä tarvitse suullisia käskyjä ollenkaan. Hieman ongelmia aiheutti maan haistelu ja nuoleminen, jota seurasi leuan väpätys... Paikalla oli siis juoksuinen narttu. Toinenkin paikalla ollut uros oli vähän kuutamolla. Noelia auttoi kuitenkin paikan vaihto kohtaan, jossa narttu ei ilmeisesti ollut istuskellut ja maan nuoleminen loppui. Muuten juoksunarrtu ei vaikuttanut Noeliin. Seisominen kaukoissa ei oikein onnistu. Kun on vielä häiriötä Noel alkaa stepata seisomaan nousuissa.



Sitten otettiin tunnaria. Noel etsi ensin muutaman kerran pelkästään omaa. Sitten kokeiltiin kahta kapulaa, joista toinen oma. Noel haisteli ensin omaa ja meinasi jo ottaa sen. Sitten se pudotti oman ja meni haistelemaan väärää. Hetken pähkäiltyään se päätti ottaa molemmat kapulat suuhunsa ja tuoda ne... Sitten tehtiin niin, että ohjaaja astui väärän päälle, jotta Noel ei voisi sitä vahingossa ottaa. Kyllähän Noel aina oman toi, mutta kävi haistelemaas myös väärää ja taisi kokeillakin sitä. Noelilla ei siis tuntunut olevan tunnarista muuta tajua kuin että jotain pitää hakea...

Koska paikalla oli hyppyeste tehtiin sitäkin vähän kirjavalla menestyksellä. Lopuksi otettiin paikkamakuu. Noel oli reunimmaisena lähellä tietä, jossa juuri paikkamakuun aikaan meni paljon autoja. Noel makasi silti hienosti 2,5 minuuttia. Välillä kävin piilossa auton takana, jolloin Noel muuttui selvästi levottomammaksi ja pää alkoi pyöriä, kun se muuten katsoi hienosti minua. Tällä hetkellä tuntuu, että ryhmässä se makaa hienosti ja katsoo minua, mutta jos yritän ottaa paikkamakuuta itsekseen sen pää pyörii kuin hyrrä ja se on nyt pari kertaa noussut istumaankin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti