sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Vuosi pakettiin!

Vuosi lähenee loppuaan, joten kokosin yhteen menneen vuoden kohokohtia Noelin (harrastus-)elämästä:

9.3 oli meidän ekat tokomöllit Varkaudessa, vieraassa hallissa. Tuloksena ALO3 112p. Vaikkei kaikki mennyt, kuten Strömsössä, tästä jäi kuitenkin loppujen lopuksi ihan hyvä mieli. Me oltiin uskaltauduttu ekoihin mölleihin ja selvittiin hengissä!

Samana päivänä Noel täytti 1,5-vuotta ja tuli agilityn kisaikään.


19.3 oli vuorossa toiset tokomöllit, jotka menikin sitten jo paremmin, tuloksena ALO1 174,5 pistettä ja sija 2/11. Edelleen Noel oli aika ahdistunut, mutta selvisi koitoksesta nollaamatta yhtään liikettä siitä huolimatta :)


21.4 mölleiltiin vuorostaan Pieksämäellä tuloksella ALO1 182 pistettä ja sija 3/12. Nyt tuntui ensimmäistä kertaa, että Noelilla oli kivaa kehässä :)


5.5 oli vuorossa Tohmajärven näyttely tuloksella NUO ERI1 SA, joka ylitti kaikki odotukset.


19.5 uskaltauduttiin meidän ensimmäiseen viralliseen kokeeseen tuloksella ALO1 185p & KP sija 3/7. Koe jännitti ihan hirveästi, mutta Noel toimi kuin unelma. Sillä oli kivaa kehässä. Pidän tätä edelleen meidän onnistuneimpana kokeena ja tämän vuoden parhaana saavutuksena!

 
30.6 Koko kesäkuu treenattiin SM:jä varten. Itse en uskonut Noeliin, enkä hakenut joukkueeseen, mutta meitä pyydettiin mukaan ja päädyttiin varajäseneksi. Pari viikkoa ennen SM:jä selvisi, että me todella joudutaan kehään. Noel oli kehässä todella paineessa. Se ei ole sen päivän jälkeen ollut ikinä yhtä paineessa. Kaikesta huolimatta se selviytyi koitoksesta tuloksella ALO2 150,67 p. Jos se olisi uskaltanut hypätä, olisi saatu 1-tulos. Häiriötä vaan oli kerrassaan liikaa Noelille ja pitkä päivä vaati veronsa. Meidän töppäilyistä huolimatta joukkua voitto upeasti SM-hopeaa. Oli hienoa kuulua tähän joukkueeseen. Toisaalta on aika noloa, että me tehtiin juuri SM:ssä kisahistoriamme huonoin tulos ja sen kerran kun meidän tulos julkaistaan oikein Koiramme-lehdessä, niin se oli sitten tuollainen.


17.8 SM:ien jälkeen me kasailtiin itseämme ja alettiin tosissaan treenaamaan avoimen luokan liikkeitä. 17.pvä ympyrä sulkeutui ja palattiin mölleilemään jälleen Varkauteen. Tällä kertaa mulla oli mukana ihan eri koira kuin ekalla kerralla 5 kuukautta aiemmin. Tuomarikin taisi muistaa meidät keväältä ja kehui Noelia kovasti ;) Tuloksena oli AVO1 ja 175,5 pistettä sekä sija 2/5. Noelilla oli jälleen hauskaa kehässä ja ilmoittauduttiin äkkiä virallisiin.

8.9 korkattiin avoin luokka virallisesti tuloksella AVO1 172 p. ja sija 2/5. Luoksetulon stoppi valui, mutta muuten oli ehjä kokonaisuus. Noel nautti taas kehässä olosta :)

9.9 Noel täytti 2v.!

16.9 uskaltauduttiin ekoihin agimölleihin ja vieläpä voitettiin ne, tosin 5vp:llä. Olin todella tyytyvinen Noelin asenteeseen radalla, mikä olikin se päätavoite!


19.10 oli Pieksämäellä tokon piirimestaruudet. Tällä kertaa ei töppäilty ihan yhtä pahasti kuin SM:ssä, tuloksena AVO1 172p ja joukkueelle pm-kultaa. Kaukoja ennen Noel sai slaagin liikkurista, mutta tästäkin päästiin yli ja koe jatkui. Luoksetulon stoppi valui taas.


30.11 oli sitten se suuri pävä, kun Noelista tuli TK2 Noel. Kolmas avoimen luokan koe toi tuloksen AVO1 178 pistettä ja TK2. Kaukot meni vähän pipariksi, mutta luoksetulon stoppi toimi ekaa kertaa kokeessa. Noelilla oli kehässä niin kivaa, että piti päästää jopa yksi haukahdus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti