sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Urhea pikku sheltti

Tänään oli vuorossa rally-tokokisat Jyväskylässä. Suurin jännityksen aihe oli tietenkin kisapaikka, kun ennakko tieto oli vain "joku halli". Se "joku halli" osoittautui onneksi ihan kivaksi halliksi. Tilaa oli riittävästi ja meno rauhallista. Uskalsin jopa viedä Noelin sisälle häkkiin odottamaan vuoroaan.

Hallissa oli myös toinen kenttä seinän takana. Sinne ei ollut näköyhteyttä, mutta äänet kuului selvästi. Vielä avoimen luokan ollessa meneillään hallissa treenattiin suojelua... minusta melko kohtuuton häiriö ihan kenelle vaan, kun koirat huutaa kitapurjeet levällään ja samoin ohjaajat... Onneksi viereisen hallin laji ehti kuitenkin vaihtua koiratanssiin ennen alokasluokan alkua ja meidän vuorolla sieltä kuuluikin vain musiikkia ja yksittäisiä haukahduksia.

Noel oli hallissa vähän nihkeä, mutta kuitenkin selvästi parempi kuin muutama kuukausi sitten Kuopiossa. Se pystyi koko ajan tehdä jollain tavalla, vaikkei tokikaan omalla tasollaan. Eteenistumiset oli taas tosi hankalia, kun ei olisi millään voinut kääntää selkäänsä kaikelle häiriölle. Kokeessa kuitenkin kaikki eteenistumiset onnistui. Rata oli oikeastaan kaikinpuolin muuten tosi helppo, mutta spiraali vasempaan tuntui hieman haastavalta. Etukäteen jännäsin myös niitä eteenistumisia, mutta niitten kanssa ei sitten ollutkaan ongelmia.

Virheitä tuli neljä. 3 x hihnan kiristymisestä kylteillä 2, 6 ja 10 sekä 1 x puutteellinen yhteistyö kyltillä 3. Yhteensä siis 96/100 pistettä & ALOHYV. Arvostelulomakkeessa lukee tuomarin kommenttina "kaunista yhteistyötä". Urheasti Noel suoritti koko radan läpi, vaikka vähän pelottikin.


Laitan vielä videon meidän suorituksesta, jos jotakuta sattuu kiinnostamaan. Suoritus ei ole enää ollenkaan yhtä kamalan näköinen kuin Kuopiossa, mutta kyllähän siitä edelleen näkyy hyvin selkeästi, miten Noelia jännittää. Tekeminen on tosi epätarkkaa ja välillä on yhteys poikki ihan totaalisesti. Mutta ehkä taas seuraavalla kerralla parannetaan tästä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti