torstai 19. maaliskuuta 2015

Eino 2 kuukautta!

Einolla oli eilen 2-kuukautis synttärit. Sen kunniaksi käytiin ottamassa muutama tokokuva ja otettiin vähän videotakin. (Muutakin videomatskua olisi vaikka miten paljon, ne pitäisi vaan editoida...)


Einon kanssa on jatkettu sosiaalistamista ja joitain juttuja on treenattukin. Ensimmäisellä viikolla tuntui, etten oikein saanut Einoa innostumaan treenaamisesta, mutta siihen löytyi niinkin yksinkertainen ratkaisu kuin paremmat namit. Eino ei viitsi nähdä vaivaa pelkän nappulan eteen, mutta kun palkkana on broilerin sydämiä tai heppanameja, niin johan alkaa onnistua.


Ollaan treenailtu perusasentoa ja imutusseuruuta, jotka sujuu kumpikin ihan mukavasti. Istumaan Eino oppi ihan vahingossa ja sitä se nyt tarjoaa koko ajan. Naksuttelujuttujakin on koitettu tehdä, mutta Eino ei vielä kovin aktiivisesti tarjoa (paitsi sitä istumista). Eino on kuitenkin oppinut koskettamaan tassulla kosketusalustaa ja kuonolla kättä. Sitten kun sen saa jotakin tekemään ja palkkaa oikea-aikaisesti, se kyllä tajuaa tosi nopeasti, mitä siltä halutaan.


Sosiaalistumista on myös jatkettu urakalla. Viime lauantaina lähdettiin turistiksi Lempäälään asti katsomaan tokon maajoukkueakarsintakoetta. Eino oli superreipas kisapaikalla, eikä sitä jännittänyt mikään. Yhteensä seitsemän tunnin automatkan aikana Eino myös huomasi, että autossa kiljuminen on oikeastaan ihan turhaa ja sen ajan voi käyttää nukkumiseenkin. Lempäälän reissun jälkeen se on mennyt autoon vastaan pyristelemättä ja käynyt aina saman tien nukkumaan.


Sunnuntaina Eino pääsi juoksemaan äitinsä kanssa. Jälleennäkeminen oli iloinen ja äiti ja poika pisti kunnon leikit pystyyn. Eino olisi kovasti halunnut vielä imeä maitoa, eikä äippäkään vastustellut, vaikka tuskin sieltä enää mitään tuli.
   
Eino antaa äipälle pusun <3
Maanantaina Eino pääsi leikkimään 10-viikkoisen bc-pennun kanssa. Leikit sujui hyvin ja siihen perään olikin Noelin aksatreenit. Rataantutustumisen ajan Eino palloili ihmisten jaloissa kentällä ja sen jälkeen se olikin jo niin väsynyt, että nukkui treenien ajan sikeästi häkissään. Häkissä oloa on nyt harjoiteltu hallissa ja se alkaa sujua jo melko hyvin. Eino ei jaksa enää vinkua kuin hieman alussa ja rauhoittuu sitten nukkumaan. Sitä rauhoittaa se, kun häkin peittää, eikä se näe minua. Muuten se seuraa herkeämättä, mitä teen.

 
Tiistaina käytiin ennen Noelin tokotreenejä kauppakeskus Stellassa. Liukuovet oli vähän jännät, mutta muuten Einoa ei enemmin ihmetyttänyt mikään. Stellassa se myös kiipesi ensimmäiset portaansa (vain muutama askelma). Kuljettiin myös hissillä, mikä ei sekään jännittänyt.

Tokotreenien alussa Eino teki vähän imutusseuruuta, muutaman luoksetulon ja kaukojumppaa. Aika hyvin se jo pysyy lähellä, mutta kerran se pääsi karkaamaan toisten koirien luokse, mikä nyt oli ihan oma vikani, koska sillä hetkellä ei aktiivisesti tehty mitään.

Vinka-äippä
Eilen ei käyty missään, koska ollaan nyt niin monena päivänä oltu koko ajan menossa, niin pidettiin vähän lepopäivää. Kuvattiin kuitenkin omassa pihassa pieni treenivideo, mikä on tässä:Tänään käytiin sitten lemmikkieläinliikkeessä, jonne mentiin liukuovien kautta. Nyt ei liukuovet enää ihmetyttäneet. Kaupassa olisi kovasti kiinnostanut kaikki ihanat herkkujen tuoksut. Kotimatkalla pysähdyttiin vielä kaupunkiin kävelemään ja käytiin uudestaan kävelemässä ne Stellan liukuovet, jotka ei nekään enää kummastuttaneet. Ulkona kävellessä meni ohi ambulanssi pillit huutaen, mikä vähän säikäytti Einoa, mutta nopeasti se siitä kyllä palautui.

Ja nyt koitan ryhdistäytyä ja päivittää ahkerammin, ettei tulisi tällaisia kilometripostauksia.. Ja se Noelin videokin on editoitu, pitäisi vaan julkaista se...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti