torstai 7. tammikuuta 2016

Agilityn seuranmestaruudet

Osallistuttiin eilen Noelin kanssa agilityn seuranmestaruuksiin ja onnistuttiin tekemään tuplanollat! Ajat riitti minien toiseen sijaan. Oltiin molemmilla radoilla kakkosina voittajan perässä. Ero oli kummallakin radalla vain sekunnin sadasosia! Taakse jäi monta 3-luokan koiraa nollalla.

Tämä tuli nyt kyllä hyvään saumaan ja palautti hieman uskoa siihen, ettei Noel nyt ihan toivottoman hidas ole, vaikkei sitä nyt toki tämän perusteella voi nopeaksikaan sanoa. Aikaa olisi varmasti ollut mahdollista parantaa paremmilla käännöksillä. Jäin taas itse varmistelemaan ja jokunen käännös pääsi leviämään. Toisella radalla töpeksin myös keppien aloituksessa, joka olisi voinut olla nopeampi. Itse kepit meni ihan hyvällä vauhdilla. Niistoja pitäisi palkkailla paljon, että niihin tulisi vauhtia lisää.

Möllirata:Kisaavien rata:


Tästä on joka tapauksessa hyvä jatkaa ja eiköhän me keväällä kisoihinkin päästä. Ollaan treenattu keinua madallettuna kissanruokapalkalla ja nämä on kyllä olleet ensimmäiset Noelin mielestä hauskat keinutreenit. Se on suorastaan odottanut keinulle pääsyä, mutta toki tästä on pitkä matka siihen oikeaan keinusuoritukseen. Lisäksi Noel on saanut kuunnella hallissa Einon keinutreeniä, eikä se nyt ole vaikuttanut mitenkään traumatisoituneelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti