maanantai 4. toukokuuta 2015

RTK1 Noel

TK2 RTK1 Looney Toonie's Easy Fellow :)
Eilen matkattiin Imatralle kolmansiin rally-tokokisoihimme. Olin jännittänyt koko viikon, millainen sää olisi, sillä koe pidettäisiin huonon sään sattuessa hallissa. Matkalla vuoroin satoi ja paistoi, mutta onneksi koe oli päätetty pitää ulkokentällä. Kenttä oli kivan syrjäisä, eikä Noelia ahdistanut siellä lainkaan. Päin vastoin se käyttäytyi aika huonosti, mutta saakoon nyt sen anteeksi :P

Oltiin ihan hyvällä paikalla kahdeksansina. Noel seurasi hyvin ennen kehään menoa, eikä tuntunut jäätyvän kehään mennessäkään. Tämä oli ehdottomasti meidän paras rally-tokokoe tähän mennessä. Noel jopa seurasi kehässä ja spiraali oikeaan juosten onnistui! Vähän se tuntui sellaiselta löysältä, mutta tyytyväinen olen joka tapauksessa. Heti ensimmäinen kyltti oli koira eteen ja oikealta sivulle istu. Meinasin lähteä kävelemään ennen kuin koira istui... Onneksi tajusin virheeni, eikä pisteitä mennyt kuin -1p., vaikka pelkäsin -10p. Spiraali oikeaan mentiin juosten - meidän painajainen. Noel kuitenkin seurasi yllättävän nätisti, mutta -1 tal. En kyllä videoltakaan näe, missä hihna kiristyy. Kolmas piste menetys tuli kyltiltä koira eteen, vasemmalta sivulle -1p. ov. En tiedä, mistä tämä tuli, vaikka olen videonkin katsonut. Yhteensä kuitenkin 97p. & RTK1.

Ensimmäisen ryhmän jälkeen oltiin toisena, mutta pyysin saada kisakirjan ja lähdettiin ajelemaan kotiin. Saatiin kuitenkin namipussi :D En tiedä, monensia oltiin loppujen lopuksi.

Video:
 

5 kommenttia:

 1. Onnea hienosta suorituksesta! Video on muuten yksityinen eikä näy. :(

  VastaaPoista
 2. Onnea hienosta suorituksesta! Video on muuten yksityinen eikä näy. :(

  VastaaPoista
 3. Hei! Sattumalta tähän blogiin eksyin. Kiva kun rallya harrastavia shelttejä löytyy yhä lisää. Tuossa kun sanoit, ette tiedä mistä tuo yksi pistevähennys tuli niin se tuli siitä, että otit askeleen sivulle samaan aikaan kuin Noel istui eteen. Siitä tulee -1 ov. Mutta onnea RTK1:stä! Hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos vastauksesta! Ihan on tahaton liike :D

   Poista