maanantai 4. helmikuuta 2013

Kuulumisia

Viikon takaisissa tokotreeneissä tehtiin ALO-luokan liikkeet kisamaisesti. Suurimmaksi ongelmaksi osoittautui odotetusti seuraaminen. Ei vaan jaksa tsempata kaaviota loppuun asti. Toisessa seuraamisessa vielä vähemmän. Eikä sitten loppujen lopuksi oikein enää jäävissäkään... Jos nyt jotain positiivistä, niin pienissä pätkissä seuraaminen on tosi hyvää, mutta matkaa pitäisi vaan jotenkin saada kasvatettua. Luoksepäästävyys oli hyvä. Ei pakittanut yhtään. 2,5 minuutin paikkamakuu muuten hyvä, mutta haisteli vähän. Jäävät hyvät, seuruuta lukuun ottamatta... Luoksetulossa jäi seisomaan viereeni... Hyppy oli hieno.

Nyt on tokoiltu oikein urakalla. Jos sitä seuraamista jotenkin saisi pikku hiljaa pidennettyä... Tänään käytiin treenaamassa jopa häiriössä. Kaupan parkkipaikka on ollut aiemmin kauhistus, jossa ei ole voinut tehdä muuta kuin panikoida. Nyt mentiin aamusta, kun ei ole vielä paljon liikettä ja jäätiin takimmaiseen nurkkaan, mahdollisimman kauas kaikesta. Noel vaikutti jopa ilahtuneelta, kun pyysin perusasentoon. Pientä seuraamistakin otettiin. Leikkimään se ei kuitenkaan suostunut ja maahanmenokin oli liian pelottavaa, mutta positiivista, että se teki kuitenkin jotain. Purkutyömaan lähellä kokeiltiin myöhemmin niitä maahanmenoja ja sitten se oli jo ihan innokas, kun palkkana oli lentävät namit. Näitä häiriötreenejäkin pitäisi vaan jaksaa tehdä, vaikka pelkona onkin epäonnistuminen ja paniikki. (kunpihan meistä panikoi enemmän...)

Noel treenaa metallinoutoa :)
Sunnuntaina käytiin hallilla tokon ja agilityn merkeissä. Noel teki kuutta keppiä ilman ainuttakaan ohjuria. Mukaan mahtui niin onnistuneita kuin epäonnistuneitakin suorituksia, mutta ehkä tämä tästä lähtee. Tokossa on seuruun lisäksi keskitytty luoksarin loppuasentoon. Luokstetuloa ei ole tullut kauheasti treenattua, kun se on aina ollut tosi hyvä. Nyt se loppuasento on jotenkin unohtunut. Kun ensin muistuttelun istumisesta jäi seisominen pois, mutta ilmeni uusi ongelma. Noel on aina tullut kovaa ja meinaa vähän mennä ohi. Nyt se keksi, että kun juoksee minua päin, pysähtyy paljon nopeammin. Tätä nyt sitten yritetään karsia pois, ettei se juoksisi täysillä etutassuilla reiteen ja siitä pomppu perusasentoon....

Lauantaina käytiin Noelin kanssa ostamassa vähän murkinaa koirille. Ei tule ihan heti nälkä... Ruokasäkki painaa enemmän kuin koirat yhteensä, mutta tulee paljon halvemmaksi kuin ne pikkusäkit :)

Lopuksi Noelin viihdyttävää takapäätreeniä...


1 kommentti: