tiistai 19. helmikuuta 2013

Pieniä tokoihmeitä

Aamulla käytiin taas kaupan parkkipaikalla treenaamassa. Aloitettiin ihan tekemällä istumisia ja maahanmenoja, palkkana lentävät namit, jotta Noel rentoutuu. Noel teki hyvin ja jopa innostui hommasta. Tehtiin sivulle tuloja, tavoitteena siistit pomputtomat sivulle tulot. Nyt näyttää jo paremmalta, vaikka mahtui sinne mukaan pomppujakin. Sitten seurattiin, johon Noel keskittyi ihan hyvin. Pihaan ajoi aikas kovaääninen rekka, joka jäi seisomaan käyntiin. Noel pystyi kuitenkin jatkamaan seuruuta, joskin vähän korvat luimussa. Tämä on ihan huippua editystä! Se ei mennyt lukkoon, vaan jatkoi toimintaa :) Tämän jälkeen lähdettiin pois, kun en viitsinyt sitä kauaa kiusata sillä rekalla.

Illalla oli sitten ohjatut tokotreenit. Vaihteeksi toinen ohjaaja. Aluksi tehtiin paikkamakuu. Noel oli paikkamakuussa levollisen oloinen. Se ei enää pelkää, että katto tippuu niskaan. Ohjaaja häiriköi koiria pujottelemalla niiden välistä. Noel kyllä katsoo ihmistä, mutta ei vaikuta enää pelokkaalle. Omalla vuorolla seurattiin. Pohjustin seuraamista sillä, että Noel ei osaa suunnilleen ollenkaan seurata. Noel kuitenkin yllätti. Noel teki alokasluokan kaavion ihan superhienosti. En olisi ikinä uskonut, että se pystyy siihen. Kontakti ei tippunut kertaakaan. Paikka pysyi kokoajan oikeana. Perusasennot oli suoria ja nopeita. Noel oli käännöksissä hyvin mukana. Jopa juoksuosuus onnistui ainoastaan yhdella pienellä pompulla ja tässäkin paikka pysyi hyvänä. Jos Noel tekisi tällaisen seuruun kokeessa, olisin ihan supertyytyväinen :)

Seuraavaksi tehtiin meidän toista tämän hetken ongelmaliikettä, luoksetuloa. Tehtiin luoksetulo ihan kisamittaisena. Noel tuli tosi lujaa ja olin varma, että se tekee törkeän pompun tuollaisesta vaihdista, mutta eipä vaan tehnytkään. Se tuli siististi sivulle ja oli odottanutkin nätisti sivuille vilkuilematta. Tämä olisi ollut ihan kympin luoksetulo :) Ehkä oon joskus tehnyt jotain oikeinkin niin tän luoksetulon kuin seuraamisenkin suhteen :)

Itsenäisesti tehtiin vielä ulkona noutoa. Noel lähtee hakemaan kapulaa tosi lujaa, mutta jostain syystä se ei tule takaisin yhtä lujaa. Yritin siis hoputtaa sille kovempaa vauhtia. Kapulan palautuksia sivulle ei olla nyt tehty, ettei pomppu siirtyisi tähänkin. Hallissa käytiin tekemässä hyppyä. Noel irtoaa hyvin hypylle pidemmästäkin matkasta. Jostain syystä se teki stopit vähän oikealla sivuun, vaikka hyppäsi esteen keskeltä. Tähän pitää puuttua, sillä se vaikeuttaa paluuhyppyä ylemmissä luoksissa. Peilin avulla tehtiin liikkeestä seisomista. Ihan hyvin se pysähtyy, mutta voisi toki olla nopeampikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti