sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kuulumisia

Lauantaina oltiin Juvalla mätsärissä. Tuomarina oli ulkomuototuomari Paavo Mattila. Osallistujia oli todella paljon ja meille tuloksena SIN ei sijaa. Tuomarin kommentit oli, että koiraa taitaa vähän jännittää ja hampaita katsoessa, että onpas sillä hampaat ristissä...

Ennen kehää otettiin jo ihan rauhallisesti.

Kehään mennessä iski kuitenkin saman tien paniikki

Kehän jälkeen helpottuneena
Se on kyllä jännä, että ennen kehää Noel oli jo ihan rauhallinen, mutta heti kun mentiin kehään alkoi se jännitys. Jotenkin se on nyt oppinut, että kehässä on kauhean pelottavaa. Pöydällä se oli kuitenkin nyt ihan ok. Suostui seisomaan, eikä kauheasti venkoillut.

Tänään aamusta käytiin hallilla treenaamassa agilityä. Hallilla oli vähän ruuhkaa, joten treenit jäi tosi lyhyiksi, mikä on toisaalta hyväkin. Tuli lopetettua heti, kun tuli onnistunut suoritus, kun ei ollut aikaa jäädä hinkkaamaan. Ensin otettiin välisävetoja ekaa kertaa. Edellisiltä jäi juuri sopiva treeni tähän tarkoitukseen. Sitten otettiin keppejä. Nyt oli kaikki 12 keppia ja ohjurit vain lopussa, sillä viimeinen väli meinaa muuten jäädä suorittamatta. Noelin vauhti on hidastunut hirveästi, kun ohjurit jäi pois, mutta ehkä se tulee ajan kanssa takaisin, kun suoritusvarmuus lisääntyy. Lopuksi vielä rengasta. Hirveä hinkuhan sillä on mennä siitä vasemmalta ohi, mutta saatiin kuitenkin onnistuinetia suorituksia. Mittasin Noelin taas säkämitalla ja kyllä se miniä näytti :)

Tässä olisi videopätkää. Pyydän anteeksi huonoa ohjaustani.1 kommentti: