tiistai 19. maaliskuuta 2013

Onnistumisen iloa!

Tänään oli vuorossa meidän toiset möllitokot vähän paremmalla menestyksellä kuin viimeksi. Halli oli Noelille tuttu, mutta kun paikalla oli paljon vieraita ihmisiä pisti se vähän ahdistamaan pikkuista shelttiä. Toimintakyky säilyi kuitenkin läpi kokeen, kahdessa viimeisessä liikkeessä vasta alkoi paineistua. Tähän täytyy olla tyytyväinen.

Kehäänmenotarkastus: Noel suostui nuuhkaisemaan kättä ja se riitti tällä kertaa.

Luoksepäästävyys: 9 Tuomari ei oikeastaan koskenut koiraan, vaan antoi vain käden haisteltavaksi. Tällaisesta luoksepäästävyydesta Noelkin selviää kunnialla.

Paikalla makaaminen: 9 Maahan menoon tarvitsi tuplakäskyn, tästä pistemenetys. Välillä oli aika levoton, mutta loppua kohden muuttui rauhallisemmaksi.

Seuraaminen kytkettynä: 8 Ihan ok kisatilanteessa, mutta Noel osaa seurata paljon paremminkin. Kontakti tippui välillä ja täyskäännökset oli kamalia.

Seuraaminen taluttimetta: 8,5 Tämä oli vähän parempi, mutta samoja ongelmia. Seinää kohti seuraamien vähän ahdisti ja maassa oli kiinnostava roska yms...

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 8 Muuten oikein hieno, mutta kolme käskyä, että jaksoi nousta ylös...

Luoksetulo: 10 Tähän ei ole mitään lisättävää :)

Seisominen seuraamisen yhteydessä: 6 Seisominen ok, mutta väisti paljon, kun palasin luokse ja alkoi olla muutenkin jo vähän ahdistunut.

Hyppy: 9 Hyppy oli yleisöä kohti ja olin varma ettei hyppää. Hyppäsi kuitenkin hyvin, tosin ehkä ihan pienellä viiveellä ja pysähtyi hyvin. Kun palasin luokse, väisti taas. Ahdisti kovin yleisön läheisyys...

Kokonaisvaikutus: 8,5

ALO1 174,5 pist. sija 2/11

Kokeissa on kivaa, mutta kotona vielä kivempaa ;)
Ihan huima parannus viime kertaan. Noel tarvitsee kuitenkin vielä ihan hirveästi häiriötreeniä. Samoin joku mättää nyt noissa seisomisissa, missä palaan vierelle. Treeneissä pysyy hyvin, mutta kisoissa ei... Ja se seuraaminen, liike joka ei varmaan koskaan tule valmiiksi... Onneksi se ei kuitenkaan videolla näytä ihan yhtä kamalalle kuin mille tuntui tehdessä...

PS. Video tulee ehkä joskus, jos saan sen ladattua nettiin...

Muoks. Tässä se video. Videolta näkyy hyvin, miten loppua kohden alkaa ahdistaa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti