maanantai 4. maaliskuuta 2013

Treeniä vaan!

Sunnuntaina lähdettiin taas hallille.Oli vähän sellaiset treenit, ettei ollut kauheasti ajatusta, mitä tultiin tekemään. Ensin käytiin vähän lämmittelemässä pellolla. Hanki kantaa jo hyvin Noelia ja sekös se on kivaa. Haukkua niin paljon kuin ääntä lähtee, sillä jossain VOI olla jotain epäilyttävää ja säntäillä vähän joka suuntaan. Hauskaa oli kumminkin, se ei ollut sellaista stressaavaa epäluuloa, vaan lähinnä sellaista, että kierroksia on koneessa vähän liikaa.

Hallissa tehtiin seuraamista. Yritetään nyt tehdä eripituisia pätkiä siten, että välissä on myös pitempää pätkää, jotta ne pitkätkin pätkät alkaisi sujua. Seuruu oli ihan hyvää, mutta ei parasta Noelia. Juokuosuudet sujuu nyt hienosti, hillitysti. Sen sijaan täyskäännökset (vasempaan) jäi hieman vajaiksi. Joku yksi perusasento taisi jäädä tekemättä, mikä on kyllä Noelilla ihan ennen kuulumatonta.

Sitten siirryttiin agilityn puolelle. Ensimmäisenä keinua, ekan kerran ilman hihnaa. Noel on alkanut vähän hiippailla keinulla, mutta tulee kuitenkin loppuun asti. Ihan hyvin sujui, mutta ei varmaan edistytty edelliskerrasta, kun junnataan taas paikallaan. Sitten muisteltiin pussia. Noel menee ihan mielellään pussiin, ei ole ollenkaan pelottavaa. Ja sitten keppejä. Laitoin ensimmäiseen ja viimeiseen väliin ohjurit virheiden välttämiseksi, jotta voisin hoputtaa Noelille kovempaa vauhtia. Nyt se menikin selvästi lujempaa. Olin varmaan itse rennompi, kun ei tarvinnut kytätä, että meneekö se oikein loppuun asti. Lopuksi vielä kerran ilman ohjureita, eikä mitään eroa edelliseen.

Lopuksi tehtiin vielä liikkeestä maahan menoja. En oikein tiedä, mitä nyt pitäisi treenata, kun Noel oikeasti jo osaa alokasluokan liikkeet (paitsi se pitkä seuruu...), eikä ole järkeä jankata niitä vaan uudestaan ja uudestaan. Tai siis se osaa ne tutussa ympäristössä, tutussa seurassa... Palkkaamattomuutta pitäisi ehdottomasti treenata, mutta se tuntuu vähän pelottavalta. Mitä jos Noelia ei kiinnosta enää koko homma, kun palkkaa ei tipukaan koko ajan... Lauantain tokomöllit lähestyy uhkaavasti... Siellä saa onneksi palkata liikkeiden välissä ja näin aionkin tehdä. Sinne mennään ihan sillä ajatuksella, että Noel ehkä pelkää uutta hallia, eikä uskalla tehdä yhtään mitään. Sille ei sitten vaan voi mitään... Jos Noel edes yrittää liikkeitä, olen tosi tyytyväinen. Pienet virheet ei merkkaa mitään, jos Noelilla on vaan asenne kohdallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti