sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Pääsiäishulinat

Eino söpistelee <3
Pääsiäisenä on oltu ahkeria ja treenattu kovasti. Perjantaina mentiin treenaamaan samalle parkkikselle, missä oli mätsäri. Eino oli luonnollisesti superreipas, eikä ollut millänsäkään hulinasta. Treenattiin vähän sivummalla. Eino tarjoilee ihan itse jo perusasentoa, kun tulee vähän tylsää <3 Treenattiin Einon kanssa lähinnä leikkimistä, mikä sujuikin hyvin. Eino oli irti, eikä karannut. Pieniä katkoksia tuli leikkiin, kun jäi haistelemaan, mutta hyvin tuli aina takaisin mukaan.


Yritelmää yhteiskuvasta...
Noel teki perjantaina liikkeittin aloituksia ja kaukoja. Noel kyllä selviytyi näistä, mutta otti selvästi häiriötä ympäristöstä ja oli huonompi kuin yleensä. Se innostuu aina, kun sen kanssa juoksentelee ja tehtiin vähän kiertoja, mutta sitten kun pitäisi oikeasti keskittyä johonkin ja ympärillä tapahtuu, niin alkaa ahdistaa.

Kyllä ne korvat vielä nousee!
Lauantaina treenattiin vieraalla hiekkakentällä. Eino oli mielestään taas taivaassa, kun oli niin paljon hiekkaa, mitä syödä... Eka setissä vaan leikittiin. Aloitettiin luoksetulolla, josta sitten palkaksi lelu ja leikkiä. Luoksetulot Eino tulee kovaa, eikä tarvitse enää mitään hetsausta, mutta ääntäkin sitten lähtee odottaessa eli pakkosyöttöä edelleen... Leikistä Eino herpaantui välillä ahmimaan hiekkaa, muuten ympäristö ei häirinnyt. Aika paljon sai tehdä töitä, että leikkiminen kiinnosti enemmän kuin hiekan syönti.


 
Noel teki ohjattua. Aloitettiin vaikeammalla puolella eli oikealla. Merkki oli ihan superhieno. Lähti kuitenkin keskikapulalle. Pysähtyi vasta kunnon karjaisusta. Uudesta ohjauksesta lähti tulemaan luokse. Neuvosta lähdin itse juosten hakemaan oikeaa kapulaa. Noel oli aika häkeltyneen näköinen ja lähti juoksemaan samaan suuntaan. Tämän jälkeen haetin vasemman, mikä sujui hyvin. Tehtiin väliin vähän seuruuta, mikä oli sellaista huonoa, niin kuin se aina vieraassa paikassa on. Seuruusta siirryttiin suoraan ilman palkkaa ohjattuun. Merkki oli hieman hidas, mutta oikean puoleinen kapula löytyi nyt ongelmitta! Myös palautus oli nätti, tuli nyt hyvällä vauhdilla loppuun asti. Sain ohjeeksi olla rennompi ohjatussa ja "hassutella". On ihan totta, että olen tosi jännittynyt ohjatussa, kun jännitän tuoko se oikean kapulan ja teen ohjattua tosi kaavamaisesti. Nyt sitä on vielä tehty tosi paljon vähän hampaita kiristellen, että sen saisi kasaan ennen koetta. Tämän neuvon koitan nyt muistaa, kun treenaan ohjattua.
 
Einon perusasento
Ohjatun jälkeen tehtiin vielä tunnari. Noel ei lähtenyt ensimmäisestä käskystä, sillä oli kiinni häiriössä (kadulla kulkeva ihminen). Toisesta käskystä meni kapuloille, haisteli omasta mielestäni vähän turhan pitkään, mutta toi oman nätisti sivulle. Noel sai kuitenkin paljon kehuja tästä, kun pystyi kuitenkin tekemään. Ehkä olen itse välillä vähän turhankin kriittinen...


Eino seuraa (ja ravaa!) <3
Eino teki toisessa setissä namikupille juoksua (ruutuun). Ensin ei meinannut tajuta ja jäi haistelemaan ruutunauhaa. Toinen ja kolmas ok. Tämän jälkeen lopetettiin ja Eino karkasi ruutuun, missä namikuppi äsken oli :D Tehtiin perusasentoja, joissa mua ohjeistettiin olemaan innostavampi, että Eino tekisi nopeammin. Pieniä pätkiä myös seuruuta, jotka onnistui hyvin. Nyt ei jätättänyt, kuten välillä. Lopuksi leikittiin, mikä sujui nyt hyvin. Leikki oli tarpeeksi lyhyt.

Äiti ja poika <3
Tänään lähdettiin sitten mätsärien yhteydessä olleeseen möllitokoon. Mölleissä oli vain nakki- ja aloluokat, mutta ajattelin harjoitella Noelin kanssa kisanomaista suoritusta alokkaassa. Luoksepäästävyys jätettiin suosiolla väliin. Noelia ahdisti ihan kamalasti ja paikkamakuussa selän taakse jäi jotakin multasäkkilavoja, joitten muoveja tuuli vähän heilutti. Noel oli tosi säikkynä. Paikkamakuussa heti jätön jälkeen ilmeisesti takana kahahti muovi ja Noel nousi seisomaan (että sellainen evl-koira...). Koska Noel oli niin huonossa mielentilassa, ajattelin keskeyttää. Menin sitten kuitenkin yksilökehään ja otin Noelin perusasentoon. Kun liikkuri sanoi liike alkaa, vapautin sen ja palkkasin taskusta kissanruokarasialla. En tiedä jäikö tästä nyt Noelilla jotenkin hyvä mieli, tuskin. Sitä vaan edelleen ahdistaa tuollaiset tilanteet ihan pirusti. Voi toista :/ Itse lohduttauduin sillä, että onneksi mulla on nyt Eino, jonka kanssa ei koskaan tule käymään samalla tavalla! Ihan sama, miten se mahdollisesti muuten tulee mokailemaan, mutta muistan nauttia joka hetki siitä, ettei se pelkää! 
Ryhmärämä: Nix, Eino & Rim
Kotona Eino on treenaillut maahanmenoa, joka sujuu jo kivasti ja mielestäni hyvällä tekniikalla. Eino on myös ymmärtänyt paikalla pysyminen idean eri asennoissa. Nyt pystyn jo vähän liikkumaan Einon ollessa paikallaan ja ruokakuppi voi olla maassa jo useamman sekunnin ennen vapautusta. Eino on myös opetellut peruuttamaan, mikä on luultavasti meidän keskiviikon temppu pentuagilityssä. Lisäksi on opeteltu jalkojen välistä pujottelua. Innostuin taas näistä tempuista :D

Ulkona otetut kuvat on ottanut Maarit Karhu-Teiskonen.

2 kommenttia:

  1. Kylläpä Eino osaa jo hyvin asioita..Jasmin ihana samanlainen kuin minun Wilma ja lähes yhtä vanhakin.😻

    VastaaPoista