keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Koetta kohti

Eilen oli viimeiset treenit ennen koetta. Vedettiin kaikki liikkeet läpi liikkuroituna ja jottei kokeeseen mennessä olisi liian itsevarma olo, niin tottahan toki sitten saatui ja tapahtui.

Kehäänmeno tarkastus oli Noeliksi ihan ok. Luoksepäästävyys oli hyvä, mutta tekijä nyt oli tietysti Noelille jo melko tuttu.

Paikkamakuussa Noel tarvitsi tuplakäskyn maahanmenoon. Tämä on oikeastaan aika tavallista aina, kun rivissä on useampia koiria. Nyt vaan ei ollut kuin kolme koiraa ja silti Noel ei muka erottanut omaa käskyään. Kokeessa pitää ehkä sanoa vähän napakammin ja yrittää pitää koira kontaktissa ennen käskyä. Makuu osion pysyi, toisten mielestä hyvinkin varman näköisesti. Itsestä vaan tuntui, että se nousee mikä hetki hyvänsä, kun tuuli toi mukanaan niiin hyviä tuoksuja, mitä piti kurotella nenä vipattaen... Lopun perusasentoon taas tuplakäsky, mikä ei ole Noelin tapaista.

Seuraamisista tehtiin vain vapaana seuruu. Eipä mennyt tämäkään ihan putkeen. Sitä Noelin tavallista haahuilua. Yksi perusasentokin meinasi jäädä tekemättä. Viimeisen viikon Noel on taas seurannut tosi hyvin. Ja tänäänkin se seurasi hyvin, mutta en tiedä liikkurointiko sen saa tajuamaan, että nyt voi perseillä niin paljon kuin sielu sietää... Vaikka eilen sitä kyllä huomautettiin huonosta seuraamisesta, enkä antanut sen lähteä haahuilemaan.

Liikkeestä maahan menossa Noel jäi seisomaan. En muista, että se olisi ikinä tehnyt niin. Jäävät on sen vahvuus, se tekee ne aina varmasti tai niin luulin. Sinänsä tietysti parempi, että se teki sen seisomisen nyt, eikä kokeessa. Tuskin se samaa virhettä tekee heti uudelleen... toivottavasti.

Luoksetulo oli ok. Noel on taas alkanut uudelleen törmäämään, mutta toivottavasti viime aikaiset muistutukset on auttaneet, eikä se kokeessa juokse päin. Mitään vauhtiluoksetuloja en ainakaan erehdy tekemään ennen koetta. Vauhtia on jo valmiiksi vähintäänkin tarpeeksi.

Liikkestä seisominen muuten ok, mutta lopun perusasento vinosti selän taakse. Tässä vaiheessa luulin, että se oli vain vahinko.

Hyppyyn tarvitsi tuplakäskyn, mitä ei ole omalla esteellä tapahtunut sitten viime syksyn... Ja lopun perusasento samalla tavalla vino kuin edellinen. Nyt pitää yrittää vielä muistutella, miten seisomasta tullaan perusasentoon...

Ihan kästittämätöntä, miten huonosti voi mennä juuri ennen koetta. Kaikkia sellaisia virheitä, mitä ei ole vähään aikaan sattunut. Jos nyt kuitenkin paikkamakuu menee ok, eikä nollata mitään liikettä, niin ykkötulos pitäisi olla ihan mahdollinen. Nyt ei tehdä enää ennen koetta ainakaan mitään isommasti ja toivotaan parasta, pelätään pahinta...

Saatiin jo eilen kisakirja täytettäväksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti