tiistai 14. toukokuuta 2013

Kuulumisia

Helatorstaina oli Mesy:n mätsäri ihanassa kaatosateessa. Koska Noel on nyt näyttelynsä käynyt, se saa pitää vähän taukoa mätsärikehistä, kun ei se niistä oikein tunnu nauttivan. Lähdettiin siis vaan sosiaalistumaan, tapaamaan tuttuja koiria ja kannattamaan hyvää asiaa. Noel osallistui nakkikisaan ja temppukisaan. Nakkikisassa ei tullut menestystä. Noel ei tainnut nähdä nakkeja pahvin päällä ja joka nakki piti osoittaa sormella, sitten ne meni kyllä kokonaisena nieltynä. Noelin aika oli 12s, kun voittaneella koiralla oli vain 5s :D Temppukisa sen sijaan meni paremmin. Noel oli yllättävän rento, vaikka tuomarin lapsi pyöri kehässä koko esityksen ajan. Sattuihan siellä virheitä, kun en ollut yhtään suunnitellut temppujen järjestystä, kun luulin, että saisi vain yhden tempun esittää. Olin kuitenkin tosi iloinen siitä, että Noel oli niin reipas ja innokas :) Noel sijoittuikin toiseksi. Voittanut koirakko oli ihan koiratanssissa kisannutkin. Tästä tuli vähän innostusta, josko sittenkin joskus vielä väsättäisiin se koiratanssiohjelma ;) Aiemmin olin haudannut tämän ajatuksen, kun luulin, ettei se pystyisi tekemään temppuja häiriössä.

Kuva temppukisasta (kuvaaja: Timo Silonsaari)

Viime ja tämän viikon maanantaina Noel kävi koirahierojalla. Jumeja löytyikin ihan kiitettävästi. Molemmat lavat oli jumissa, selkä samasta kohtaa kuin aiemminkin ja sisäreidet oli todella kireät. Ensi maanantaina mennään taas. Löytyneistä jumeista huolimatta, olen todella iloinen, että lopultakin löytyi hieroja, joka löytää koirasta jotakin vikaa. Koko ajan on kuitenkin itsestä tuntunut, että siinä jotakin on. Toivonkin, että agilityssä olleet ongelmat johtuisi näistä jumeista, sillä jumit on hoidettavissa, toisin kuin korvien välissä olevat ongelmat... Agilityssä onkin pidetty nyt jo kuukausi taukoa, mutta tällä tai ensi viikolla kokeillaan jotain helppoa ja hauskaa. Jos ei hierojasta lopulta kuitenkaan ole apua, niin seuraava osoite on sitten osteopaatti.

Viikonloppuna oli agilitykisat, joissa olin itse talkoolaisena. Noelkin kävi vähän haistelemassa kisatunnelmaa sunnuntaina. Jos vertaa siihen, kun vuosi sitten käytiin ekan kerran agilitykisoissa samaisessa paikassa, niin muutos on todella ilahduttava. Nyt ei ahdistanut yhtään ja hyvin pystyi tekemään pieniä tokojuttujakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti