keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Möllitoko

Noel & Leevi maanantaina
Tänään käytiin mölleilemässä kotikentällä. Ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä...

Kehäänmenotarkastus oli Noelin mielestä hirveän pelottava. Tuntui jäävän tästä vähän ahdistuneeseen mielentilaan.

Luoksepäästävyys: 9,5 Peruutti puolittain selkäni taa, mutta sen jälkeen oli hyvin. En katsonut koiraan, enkä sanonut mitään. Tämä oli Noelilta todella hyvä suoritus.

Paikkamakuu: 5 Ensin tupla käsky maahan menoon. Nousi istumaan heti, kun jätin sen. Huomasin tämän vasta, kun olin kehänauhan vieressä ja käskin takaisin maahan. Loppuajan makasi ihan nätisti, rauhallisesti.
Yleensä en sano mitään, kun jätän Noelin, mutta nyt sanoin "odota". Olisiko voinut reagoida tähän? Odota on ihan arkikäsky ja tarkoittaa paikoillaan pysymistä, mutta Noel usein tulkitsee sen istumisena... Noelilla ei siis ole mitään varsinaista jättökäskyä, eikä se ole ollut mikään ongelma koskaan. Jotenkin vaan, kun kaikki muut antaa jonkun jättökäskyn, tulee tarve itsekin sanoa jotain...

Oltiin vasta numerolla 8, joten jouduttiin odottamaan aika pitkään. En oikein saanut Noelia nostatettua ennen omaa vuoroa, joten kehään asteli pikkulaama...

Vapaana seuraaminen: 7,5 En muista, milloin Noel olisi seurannut yhtä huonosti. Se näytti olevan ihan päiväkävelyllä. Perusasennot oli hyvät, kuten aina, mutta mitään muuta hyvää tässä ei ollutkaan. Mielestäni se ei ottanut häiriötä yleisöstä, vaan sitä vaan ei kiinnostanut. Se katseli muualle ja kipitteli missä sattuu.

Kytkettynä seuraaminen: 7,5 Sama meno jatkui kuin aiemmin. Yleensä se parantaa vapaana seuruussa, mutta nyt ei ollut huomattavissa minkäänlaista muutosta edelliseen.

Liikkeestä maahanmeno: 8,5 Itse maahanmeno oli hyvä, mutta seuraaminen surkeaa ja jouduin antamaan siihen lisäkäskyjä.

Luoksetulo: 9 Lopun perusasennon kanssa oli pieniä ongelmia. Ensin Noel jäi seisomaan, sitten se kiersi minut ympäri ja lopulta muisti käydä perusasentoon...

Liikkeestä seisominen: 8 Seuraaminen oli taas huonoa ja itse seisominenkin olisi saanut olla nopeampi. Positiivista, että ei liikkunut, kun palasin vierelle.

Hyppy: 10 Yksi liike edes meni hyvin.

Kokonaisvaikutus: 8,5

Yht. 158p, ALO2 sija 6/12

Olispa muuten harmittanut, jos olisi ollut vairallinen koe ja ykköstulos jäänyt 2 pisteen päähän...

Jotenkin Noel ei tuntunut oikein olevan hommassa mukana. Kuitenkin videolta katsottuna se näyttää ihan iloiselta ja heiluttelee häntäänsä, mutta ei silti tee täysillä. Alun vireen nostatus ei toiminut. Saatoi johtua odottelusta, kun aiemmin on aina oltu ensimmäisten joukossa, eikä ole jouduttu odottamaan. Eilen illalla oli vielä treenit, mikä saattoi myös vaikuttaa. Ennen paikkamakuuta Noel vaikutti ahdistuneelta, vaikka luoksepäästävyys sujui hyvin.

Ja se seuraaminen... Se on vaan ihan päivästä kiinni, miten se seuraa. Toisena päivänä tosi hyvin ja toisen hyvin huonosti. Se osaa seurata, mutta seuraaminen on tylsää... Sen keskittyminen herpaantuu ja se alkaa katsella ympärilleen, jolloin kontakti ja paikka unohtuu. Jotenkin en usko, että tällä olisi ollut mitään tekemistä häiriön kanssa tällä kertaa. Tätä on hirveän vaikea treenata, kun en uskalla treenata seuraamista hirveän paljon, ettei se kyllästy lisää. Toisaalta haluaisin Noelin korkeampaan vireeseen, jolloin se olisi innokkaampi ja motivoituneempi, mutta silloin seuraamispaikka kärsii... Se alkaa edistää ja poikittaa. Tuntuu, ettei seuraamisesta tule mitään, vaikka miten treenaisi, se on vaan päivästä kiinni. Pitää vaan toivoa, että koepäivänä sattuu sellainen päivä, että Noelia kiinnostaa seurata...

Noel ja Leevi kävi vähän revittelemässä maanantaina, kuvat siis sieltä.1 kommentti:

  1. Kuvat on kivoja. (: Toivotaan, että tuo seuraaminen alkaa sujumaan. t.hepe

    VastaaPoista