sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Tohmajärvi rn

Tällä porukalla oltiin matkassa. Seisotuskuvia ei tullut otettua...
Eilen oli Tohmajärven ryhmänäyttely, jossa Noel teki näyttelydebyyttinsä. Näyttelyyn lähdettiin sillä mielellä, että sieltä voi tulla ihan mitä tahansa HYL-EH väliltä. Noh, tulos oli todellakin positiivinen yllätys. Noel oli NUO ERI1 SA. Tokihan se oli nuorten luokan ainoa uros, että kilpailuluokan sijoituksella ei voi oikein kehua, mutta eipä käynyt mielessäkään, että se voisi SA:n saada... Tuomari pyysi arempien koirien esittäjiä näyttämään hampaat ja olin nähnyt, että hän katsoi koirilta vain purennat ihan etuhampaista, joten minäkin vilautin Noelilta vain etuhampaat... Onnea oli siis matkassa, mutta tuskin toista kertaa kävisi yhtä hyvin, joten eiköhän Noelin näyttelyura lopu tähän hienoon tulokseen.

Arvostelu meni näin: "One year 7 month, well proportioned, good enough head, correct topline, very good angulation and movement, very good coat, not in show condition, correct bite"
Dubravka Reicher, Kroatia - NUO ERI1 SA

Noel oli näyttelypaikalla tosi reipas, vaikka kehä olikin sisällä koulun liikuntasalissa. Lattia oli kuitenkin hyvin matotettu. Ihan kehään mennessä oma jännitys vähän tarttui Noeliin, mutta liikkeissä se vapautui ja seisoi paikallaan juuri niin kauan kuin oli tarve, vaikken edes palkannut sitä kehässä. Liikkeetkin meni ravaamalla. Pöydällä vähän jännitti, mutta loppujen lopuksi se seisoi siinäkin ihan nätisti, vaikka tuomari tunnustelikin sitä.

Päästiin pyörähtämään vielä paras uros -kehässäkin. Siellä Noelia vähän ahdisti, kun oli niin ahdasta, mutta liikkeiden jälkeen se oli taas rennompi. Ei tullut yllätyksenä, että ei päästy jatkoon yli kymmenestä komeasta uroksesta. Ei Noel nyt mitenkään silmiin pistävän pieni ollut muihin verrattuna, mutta kuitenkin selkeästi pienin uros PU-kehässä ja ennen kaikkea turkittomin. Ja kun se on niin turkiton, se näyttää vielä pienemmäle ja laihemmalle... Siellä oli kyllä niin upea turkkisia uroksia, että Noel näytti ihan karvattomalle kääpiösheltille niiden rinnalla :D

Mutta joka tapauksessa päivästä jäi tosi hyvä mieli ja tulipahan tämäkin koettua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti