perjantai 8. kesäkuuta 2012

Agiliitoa

Nyt on tämän viikon agilitytkin käyty. Ensin tehtiin keinu siten, että keinu laskeutui pöydällä olevan peiton päälle rämäyksen välttämiseksi. Noel meni keinun reippaasti, eikä hidastanut yhtään keinun heilahtaessa. Pyysin ohjaajaa ottamaan keinun kiinni, kun se laskeutuu takaisin, ettei Noel säikähdä, mutta se saattoi olla turhaa. Lopuksi keinua vähän paukutettiin ja syötin samalla Noelille nakkia, eikä se reagoinut ääneen mitenkään.

Seuraavaksi opeteltiin valssi. Noel yritti varastaa lähdössä pari kertaa, mutta muuten meni joka kerta oikein. Käytin palkkana uutta narupalloa ja se toimi hyvin. Ohjaaja kysyi, että ollaanko treenattu Noelin kanssa, kun se keskittyy paljon paremmin kuin viime viikolla. Eli ei ole menneet häiriötreenit hukkaan. Noel olikin tosi hyvin nyt hallinnassa, eikä yrittänyt lähteä mihinkään. Kun se yritti lähdössä varastaa, niin silloinkin suunta oli minun luo.

Lopuksi hallissa muuri ja pussi. Muuri ensin palikat maassa. Noel irtosi muurille hyvin, vaikka itse jäin taakse. Kun se joka tapauksessa hyppäsi niin korkealle, että olisi ylittänyt kokonaisenkin muurin, niin lisättiin sekin. Tämäkin meni hyvin. Sitten pussi. Ensin siten, että itse olin vastaanottamassa ja ohjaaja piteli kiinni. Sitten menin itse lähettämään ja ohjaaja piteli pussia raollaan. Hyvin meni kumminkin päin. Hallissakin Noel oli hyvin hallinnassa, eikä huidellut omia teitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti