perjantai 15. kesäkuuta 2012

Tokokurssin loppukoe

Tänään oli tokokurssin viimeinen kerta ja loppukoe. Noel oli hienosti 2./5, vain ½ pisteen erolla voittajaan.

1. Luoksepäästävyys: 9 Noel venytti taas itsensä taakseni perusasennosta, mutta antoi sitten tuomarin silittää ja katsoa hampaat, eikä yrittänyt muuten väistellä.
2. Paikalla makaaminen: 10 Vähän vilkuili ympärilleen, mutta Noeliksi ihan hyvä.
3. Seuraaminen kytkettynä: 8,5 Omasta mielestä meni huonosti. Suorilla meni ok, mutta käännökset oli tosi väljät ja kontakti katkesi niissä.
4. Paikalla istuminen: 10
5. Luoksetulo: 10 Hienosti suoraan sivulle, hyvällä vauhdilla.
6. Kokonaisvaikutelma kokeessa: 9 Noel oli liikkeiden välissä ihan kuutamolla. Haisteli maata, vilkuili ja kiskoi hihnassa milloin mihinkin suuntaan.
7. Kokonaivaikutelma kurssista: 10 Jos miettii, millainen Noel oli kurssin alkaessa ja nyt, niin se on kehittynyt ihan huimasti. Se on nyt ihan kuin eri koira. Ekalla kerralla se pelkäsi kaikkea, eikä kekittynyt mihinkään. Nyt se saapuu treenipaikalle häntä liputtaen niin, että kaikki varmasti huomaa ja tekee välillä paremmin kuin kotona. Silti se tarvitsee vielä todella paljon häiriötreeniä.

Yht. 123,5/130, 2.sija/5


Palkintopussukasta löytyi herkkujen lisäksi Noelin mielestä aivan I-H-A-N-A sorsalelu :)

Tästä on suunta vaan eteen päin. Noel kesti palkkaamattomuutta todella hyvin. Liikkeiden välissä olisi saanut palkata, mutta en palkannut. Suulliset kehut olisi kyllä saaneet olla osaltani innostavammat kuin mitä ne oli. Silti Noelin motivaatio ei laskenut yhtään loppua kohden. En ollut oikeastaan edes ajatellut tätä palkkaamattomuutta vielä, mutta näköjään se ei ole Noelille ongelma. Ohjaajan mukaan ei enää puutu paljoa, että oltaisiin koevalmiita. Seuraamisen haluaisin kuitenkin vielä paremmaksi, pidempää seuruupätkää on tehty vielä tosi vähän. Hyppykin on vielä ihan kesken, tosin maanantaina päästään sitäkin onneksi harjoittelemaan ihan oikealla esteellä. Ja edelleen liikkeiden välillä tarvitaan enemmän hallintaa. Kokeet meillä on kuitenkin tähtäimessä jossain vaiheessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti