perjantai 15. kesäkuuta 2012

Agiliitoa

Tänään oli agilitynalkeiskurssin 8.kerta. Juhannuksen takia tulee 2 viikkoa taukoa ja sitten enää 2 kertaa jäljellä. Toivotaan, että päästään syksyllä jatkamaan jatkoryhmässä.

Esimmäisenä käytiin tekemässä itsenäisesti kepit verkoilla. Noh, hyvinhän se niitten verkkojen kanssa sujuu. Seuraavama harjoiteltiin takaa leikkausta. Pari kertaa Noel tuli jalkoihin ennen ensimmäistä estettä, mutta kun olin vaan riittävän selkeä, niin hyvin sujui. Vauhti oli kova. Itsellä kävi mielessä, että se syöksyi esteiden yli sellaista vauhtia sinne namialustalle, että sille oli ihan sama mitä minä tein... Niin, ja kävihän se kerran syöksymässä hirvellä vauhdilla parkkipaikalla kävellyttä koiraa kohti. En edes tajunnut, kun se jo juoksi siellä parkkipaikalla kuin viimeistä päivää. Toisen koiran omistaja vähän polkaisi maata jalalla ja jo oli Noel tulossa vähintään yhtä kovaa takaisin...

Uutena esteyhdistelmänä oli pituus ja putki. Noel hakee putken jo todella hyvin, joten tämä meni erinomaisesti. Minulla tuli vähän kiire ehtiä palkkamaan putken päähän, enkä oikeastann kunnolla ehtinytkään, sen verran oli vauhtia tässäkin.

Sitten vielä puomia hihnassa. Noelilla on tässäkin sen verta vauhtia, että sitä joutuu hidastamaan hihnalla. Kontaktit se silti ottaa hyvin ja menisi niille aina tilaisuuden tullen.

Vaikka vauhtia oli taas vaikka muille jakaa, niin kyllä Noeliin silti kuumuus vaikutta tosi herkästi. Joka välissä kävin sen juottamassa, mutta silti kieli roikkuu poskesta. Erityiseti se mielestäni keskittyy huonommin kuumalla ilmalla ja on ehkä hitusen hitaampikin. Eikä vielä ole ollut edes hellettä, heinäkuussa ei varmaan tehdä yhtään mitään muuta kuin opetellaan ehkä uimaan.

Noelin tyylinäyte läähätyksestä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti