lauantai 2. kesäkuuta 2012

Agilityä

Eilen oli agilityn 6. kerta. Nyt on käyty keinua ja muuria lukuun ottamatta kaikki esteet. Uutena esteenä siis tuli puomi ja pituus. Pituudessa ei ollut mitään ihmeellistä, eihän se paljon eroa hypystä. Puomia ennen vähän arvelutti, että mitähän Noel tykkää, kun ohjaajat kävelee puomin vierellä varmistamassa, ettei pääse tippumaan. Noel ei kuitenkaan välittänyt ohjaajista, vaan sillä oli vaan hirveä kiire puomin päähän namialustalle... Neljä kertaa tehtiin puomi ja joka kerta oli vaan enempi kiire, niin että sitä joutui hidastamaan.

Jatkettiin rengasta. Nyt oli käytössä eri rengas, joka oli viime kerralla jo viety kisapaikalla. Tämä rengas olikin Noelista ihan helppo juttu, eikä sen kanssa ollut enää mitään ongelmaa. Jatkettiin myös keppejä. Ensin verkoilla. Noel hakee kepit jo hyvin ja on tosi nopea. Kokeiltiin myös siten, että verkot on vain toisella puolella. Ensin meni ihan oikein, mutta toisella kerralla jätti kepit kesken puolessa välissä. Tehtiin sen verran, että sain Noelin menemään kepit loppuun kunnolla ja sitten jatkettiin verkkojen kanssa.

Noel sai taas kehuja nopeudestaan, mikä kuulemma tulee vielä olemaan haaste. Enkä epäile tätä yhtään, silti nopeus on mielestäni parempi haaste kuin hitaus... Noelin kanssa kannattaa opetella rauhassa esteet ennen kuin päästää sen vauhtiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti